Naslovna HRONIKA Sutra počinje suđenje Džoniću za ubistvo tročlane porodice Đokić

Sutra počinje suđenje Džoniću za ubistvo tročlane porodice Đokić

sutra-pocinje-sudjenje-dzonicu-za-ubistvo-troclane-porodice-djokic

NIŠ – U Višem sudu u Nišu sutra treba da počne suđenje Goranu Dzzoniću, optuženom za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca 16. septembra 2021. godine.

Na sutrašnjem suđenju, koje će javnost moći da prati, Dzzonić bi trebalo detaljno da iznese svoju odbranu dok je na pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, kratko negirao optužbe.

Tokom pripremnog ročišta odbrana i tužilaštvo su predložili dokaze sudu koji treba da se izvedu tokom suđenja.

Punomoćnici oštećene majke ubijenog Gorana Đokića, Stanke Đokić , Miroslav Ristić i Tamara Antić po završetka pripremnog ročišta su rekli da je tužilaštvo ostalo pri preciziranoj optuzznici i pri svim dokaznim predlozima iz optužnice, dodajući da je predložio još par dokaza odnosno svedoka.

Dzzonić je pored teškog ubistva optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv njegovog sina Stefana Dzzonića za krivična dela teško ubistvo u pomoganju i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i ekplozivnih materija krivični postupak je obustavljen.

Goran Džonić optužnicom se tereti za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version