Naslovna Sandžak Novi Pazar Suspendovan bahati trener Partizana!

Suspendovan bahati trener Partizana!

Beogradski mediji pišu da je bahati trener partizana, provokator navijača i sudija u Novom Pazaru Marko Nikolić suspendovan, pored njega suspendovan je i FK Novi Pazar.

Prvi deo prvenstva Superlige je završen, ali pojedini slučajevi još potresaju fudbalsku Srbiju. Na primer, kako će se raspetljati klupko dešavanja sa utakmice 14. kola Novi Pazar – Partizan, obeležene napadom domaće publike na Marka Nikolića i kasnijim isključenjem šefa struke crno-belih.
Prema najnovijim informacijama, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Nikolića do okončanja postupka, koji je protiv njega pokrenut na osnovu prijave delegata meča Blagoja Miloševića i glavnog sudije, Vlada Glođovića, koji terete mladog stručnjaka za ulazak u svlačionicu arbitara i nesportskog ponašanja prema istima. Posle te prijave Marku Nikoliću je ostavljen rok od sedam dana da se u pisanoj formi izjasni o prijavi, a kako do juče na Terazije 35 nije stigao nikakav dopis iz Humske 1, disciplinci FSS suspendovali su Nikolića do izricanja konačne odluke.
Usled loše organizacije meča suspendovan je i Novi Pazar. Klubu iz grada na Jošanici na teret se stavlja loša organizacija meča, pošto su navijači sa zapadne tribine pogodili petardom Marka Nikolića, posle čega mu je ona eksplodirala na grudima i tom prilikom mu je uništen sako.
Prema navodima Sportskog žurnala, Disciplinska komisija FSS najavila je da će ova dva slučaja rešiti tokom sledeće sedmice.

Exit mobile version