Suad Numanović novi predsednik OKK Novi Pazar

Privatni preduzetnik Suad Numanović izabran je za novog predsednika Omladinskog košarkaškog kluba Novi Pazara, objavio je danas taj član Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Trenutni prioritet je opstanak u KLS. Sezonu smo počeli van svih očekivanja, sa sedam poraza iz devet kola, iako su nam četiri pobede izmakle. Na začelju smo tabele, ali očekuje se da ovaj tim, uz nekoliko pojačanja tokom narednih dana i potencijal koji poseduje, vrlo brzo izađe iz rezultatske krize”, rekao je Numanović, a prenose Pazarci na svojim internet stranicama.

Kako se navodi, na sednici uprave odlučeno je da Numanović kao dosadašnji sponzor na mestu predsednika nasledi Bekima Ćorovića, koji je sada prvi potpredsednik, dok je za drugog potpredsednika izabran Armin Mehović.

“Generalni sekretar kluba ostaje Damir Biberović, funkciju sportskog direktora i dalje obavlja Sead Latifović, a novi tehnički sekretar je Sead Jerebičanin. Prva odluka novog rukovodstva je imenovanje Ivice Vukotića za trenera prvog tima, čiji će pomoćnik biti Valid Hadžerić iz naših mlađih kategorija”, saopštili su Novopazarci.

Čelnici Novog Pazara otkrili su da je bivši predsednik sa saradnicima u prethodne dve godine “domaćinskim poslovanjem i racionalnim upravljanjem, uz pomoć gradske uprave i prijatelja kluba, uspeo da vrati veliki dug koji se gomilao godinama unazad”.

“Uporedo s rešavanjem problema, zadržali smo članstvo u KLS, što je u tim okolnostima bilo veoma teško. Velika je olakšica što više nemamo obaveza iz prethodnog perioda, koje su nas dovele do teškog finasijskog momenta po pitanju izmirivanja redovnih obaveza i realizacije svih planiranih aktivnosti, a u cilju što boljeg plasmana naše ekipe”, dodali su u pazarskom košarkaškom kolektivu.

Oni su izrazili očekivanje da će uz podršku prijatelja i gradskih institucija uspeti da prevaziđu sva iskušenja, kako bi se finansijski stabilizovali za narednu sezonu i novim organizacionim planom na svim nivoima značajno podigli nivo košarke u Novom Pazaru.

M. Minić

The post Suad Numanović novi predsednik OKK Novi Pazar appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO