Naslovna Vijesti Svijet STRAVA U TURSKOJ: Izrešetan autobus sa fudbalerima Fenerbahčea, ima povređenih! (VIDEO)

STRAVA U TURSKOJ: Izrešetan autobus sa fudbalerima Fenerbahčea, ima povređenih! (VIDEO)

Na putu do aerodroma nepoznate osobe su iz vatrenog oružja pucale na autobus koji je prevozio igrače prvoplasiranog tima u turskoj ligi

Nove užasne vesti nam dolaze iz Turske gde je očigledno huliganizam poprimio nove dimenzije i ovo zaista više nije sport. Poslednja stravična stvar koja se dogodila jeste oružani napad na fudbalere Fenerbahčea na koje je pucano u blizini aerodroma u Trabzonu i prema prvim informacijama ima povređenih.

Kako prenose tamošnji mediji nepoznata grupa ljudi je otvorila vatru na autobus u kome su se nalazili fudbaleri lidera turskog šampionata koji su se vraćali sa gostovanja Rizeu, gde su pobedili ubedljivo 5:1.

Prema prvim informacijama, pogođen je vozač autobusa koji je hitno prebačen u bolnicu. U trenutku kada je on bio pogođen, nekoliko fudbalera je pritrčalo i sprečilo da vozilo izgubi kontrolu, a onda su ga mirno zaustavili.

Ubrzo su stigli policija i hitna pomoć, a pripadnici snaga reda su blokirali saobraćaj na autoputu kako bi bezbedno prebacili igrače do aerodroma.

Za sada nema nikakvih vesti da li je pogođen neki od fudbalera i članova ekipe iz Istanbula.

Exit mobile version