Stigao asfalt i u Ulicu Rajka Ackovića

Iako je već kraj novembra građevinska sezona je i dalje u punom jeku.“Ovo je bila rekordna godina po ulaganjima u komunalnu i putnu infrastrukturu, a istim intezitetom nastavićemo i naredne godine“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac prilikom obilaska gradilišta u Ulici  Rajka Ackovića gde je danas postavljen asfalt.

Asfalt je danas stigao i do meštana kraka Ulice Rajka Ackovića. Već od ove zime put će im biti prohodniji i lakše će dolaziti do svojih kuća.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je sa saradnicima obišao danas meštane ove ulice, koji su se obradovali što su ispred svojih kuća dobili asfalt. Veliki broj infrastrukturnih projekata realizovan je kako na gradskom, prigradskom tako i na seoskom području kako bi što veći broj građana Novog Pazara dobio bolje uslove za život, rekao je Biševac te dodao je da i sledeće godine u planu realizacija velikog broja infrastrukturnih projekata.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kaže da se radovi i dalje odvijaju na nekoliko lokacija u gradu, pa je tako mehanizacija danas bila i u kraku Ulice Hercegovačke, koji se spaja sa Ulicom Ras, gde je u toku izgradnja potpornog zida  i proširenje saobraćajnice. Radi se i krak ulice Ruđera Boškovića, Ulica Emina Hadžovića, prirpemni radovi za asfalt u toku su i u Ulici Dubrovačkoj 415, u Ulici Ive Andrića i Dese Milovanović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO