Stefanović: Hrkalović laže, odgovoriću u narednih 48 sati

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da “novi talas laži” protiv njega plasiraju bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović i “deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka”.

“U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio. A upravo istina koju ću izneti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći!“ naveo je Stefanović u saopštenju.

Hrkalović, koju Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za trgovinu uticajem u dva slučaja, prethodno je u intervjuu za “Objektiv” rekla da je Stefanović „ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice“ i štitio kriminalni klan Veljka Belivuka.

„Nebrojeno puta sam lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su protiv mene u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi. Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom. Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim. Pošto se ti napadi čistim lažima protiv mene nastavljaju, nastaviću i ja isključivo istinom, kao i do sada”, navodi u saopštenju ministar odbrane.

On je rekao da će nastaviti “još jače”, jer “napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO