Naslovna Featured Istaknuto Stefanović: Cilj je fajnal for Kupa Srbije

Stefanović: Cilj je fajnal for Kupa Srbije

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je uoči prve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije sa Spartakom iz Ljiga da je cilj njegove ekipe u tom takmičenju plasman na finalni turnir.

“Sigurno je da i Spartak ima iste želje, pogotovo posle ligaškog meča na našem terenu u kojem su imali vođstvo od 2:0, a mi na sebi svojstven način okrenuli na 3:2. Doći će rasterećeni, ovo je tek prvo poluvreme, a igraće se i revanš u Ljigu. Očekujem, ipak, plasman na fajnal for”, rekao je Stefanović.

Prvi četvrtfinalni duel između Novog Pazara i Spartaka na programu je u sredu od 17.00 u dvorani Pendik, a revanš bi trebalo da se odigra 26. decembra u Ljigu.

“Posle svih napora u decembru, to će nam biti poslednji meč u ovoj godini. Idemo utakmicu po utakmicu, želimo da za zadržimo trenutni nivo igre i ubeđen sam da će rezultat biti povoljan. Verujem da smo bolji, verujem u ove momke i posebo me raduje da su svi u dobroj formi uoči iskušenja koja nas očekuju”, naveo je Stefanović.

On je izrazio zadovoljstvo zbog povratka u tim donedavno povređenog primača servisa Srećka Ristića, ocenivši da njegovo prisustvo mnogo znači na treningu i utakmicama.

“Drago mi je da smo tri poslednje utakmice odigrali u različitim postavama, a pritisak je raspoređen na sva četiri primača. Meč u Kleku izneli braća (Hamza i Hasan) Zatrić, u duelu sa Omonijom to su učinili Hamza Zatrić i Marko Radosavljević, a protiv Jedinstva Ristić i Radosavljević”, kazao je Stefanović.

“Imamo širinu. I Marko Božović je dobio značajnu minutažu protiv ekipe iz Stare Pazove. Pokušavam, koliko mogu, da energiju rasporedim na što više igrača, a da nam ambicije uvek budu pobedničke”, dodao je on.

U ostalim utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije sastaće se Radnički Kragujevac – Kosovska Mitrovica, Mladi radnik – Crvena zvezda i Partizan – Vojvodina.

izvor: rtvnp.rs

Exit mobile version