Naslovna Featured Istaknuto Stefan Lončar značajno pojačao FK Novi Pazar

Stefan Lončar značajno pojačao FK Novi Pazar

Dvadesetpetogodišnji crnogorski internacionalac, Stefan Lončar, novo je i veliko pojačanje Fudbalskog kluba Novi Pazar. Lončar igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, visok je 190 cm i dolazi iz hrvatskog superligaša NK “Istra”.

Ponikao je u nikšićkoj Sutjeskoj, za koju je odigrao više od 100 utakmica. Prije dvije godine proglašen je za najboljeg igrača Prve lige Crne Gore. Za nacionalni tim Crne Gore prvi put je zaigrao 2018. godine, u utakmici protiv Bosne i Hercegovine.

Sutra generalna proba plavih pred publikom na Gradskom stadionu Podsjetimo, fudbaleri Novog Pazara odigraće u subotu, 10. jula od 18 časova na Gradskom stadionu prijateljsku utakmicu protiv crnogorskog superligaša, ekipe Rudara iz Pljevalja. Meč je generalna proba plavih pred start Superlige Srbije.

Nakon 18 mjeseci publika će ponovo biti na tribinama Gradskog stadiona. Za taj meč cijena ulaznice je simboličnih 100 dinara, a iz ovdašnjeg superligaša pozvali su svoje navijače da sa tribina Gradskog stadiona fudbalerima pruže podršku i tako nagoveste tradicionalno dobru atmosferu sa tribina tokom čitavog predstojećeg prvenstva.

A. N.

Exit mobile version