Startovao 27. Ramazanski turnir u malom fudbalu

Ramazanski turnir u malom fudbalu, 27. po redu, svečano je otvoren sinoć na terenu novopazarskog Rekreacionog centra sa veštačkom travom, a prve takmičarske večeri odigrano je ukupno pet utakmica.

“Turnir treba da obogati ove blagdane, a učesnicima želim da se nadmeću u sportskom duhu. Tradicija je nastavljena zahvaljujući velikom trudu i zalaganju malog broja ljudi”, rekao je na ceremoniji otvaranja dugogodišnji učesnik i višestruki osvajač Ramazanskog turnira Mirsad Župljanin.

U prvoj utakmici turnira poletarci kluba ND 2011 pobedili su Pazar juniors 4 sa 2:1, a zatim su cicibani ND 2011 savladali Pazar juniors 2 rezultatom 7:0.

ND 2011 je u kategoriji petlića slavio protiv tima Telmo 05 sa 6:0, Market Avdović je u utakmici večeri u uzrastu kadeta bio bolji od Klasik džinsa sa 3:2, dok je Laki Lej u konkurenciji seniora pobedio ekipu Tu iz čaršije rezultatom 5:1.

Drugo takmičarsko veče otvoriće poletarci ekipa Pazar juniors 3 i Novi Pazar, a zatim će se sastati cicibani Šljunkare Cako i Novog Pazara, petlići Ribarića i Džip centra Esko, Novi Pazar 2013 i ND 2011 u uzrastu kadeta, te seniorski sastavi Bojs i Sobari.

Generalni sponzor 27. Ramazanskog turnira je preduzeće Ikan kompani.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO