Stanojević: Skandalozno ponašanje navijača, razočaran sam dešavanjima na tribini

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da zadovoljan pobedom u Novom Pazaru, ali je bio razočaran dešavanjima na tribinama.

Crno-beli su sinoć u Novom Pazaru pobedili domaći tim 4:1 u 4. kolu Superlige, što im je bio četvrti trijumf u prvenstvu, a duel u Pazaru obeležila su i četiri prekida zbog pogrdnog navijanja gostujućih navijača.

“Fasciniran sam timskim duhom i odlučnošću da nešto uradimo na mestu gde smo u prvenstvu pobedili samo jednom u prethodnih sedam utakmica. Najveći utisak koji sam poneo za Beograd tiču se fokusa svakog igrača, posvećenosti obavezama i foksa na igru, u izuzetno, ponavljam, izuzetno vatrenoj atmosferi”, rekao je Stanojević u razgovoru za Moz zart Sport.

Poslednji prekid u 62. minutu, trajao je više od 35minuta, pošto su se domaći igrači povukli sa terena zbog navijanja gostujućih navijača.

Susret je nastavljen nakon što je ispražnjen deo tribine sa pristalicama crno-belih, a meč je završen posle dva i po sata.

“Ne pamtim da je bolja atmosfera na početku utakmice. Odavno nisam prisustvovao boljem ambijentu, svi smo bili oduševljeni. A onda se sve promenilo. Zapitao sam se da li se ovde fudbal igra zbog momaka na terenu ili da bi se poslale određene poruke. Ispada da ne navijamo za voljene klubove, već uzvikujemo političke ili propagandne parole. Ne verujem da se to dešava u 21. veku. Skandalozno. Ako voliš svoj klub – navijaj. Ako želiš druge stvari – idi na mesto na kom možeš da iskažeš“, poručio je Stanojević.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO