Naslovna Sport Fudbal Šta čemo danas gledati na Mundijalu ?

Šta čemo danas gledati na Mundijalu ?

Trećeg takmičarskog dana na programu su čak četiri utakmice, a derbi je svakako duel između Engleske i Italije, koji je na programu u ponoć.

Prva utakmica trećeg takmičarskog dana na ‘Mundijalu’ biće duel između Kolumbije i Grčke, koji je na programu u 18.00. U pitanju je duel između osme i dvanaeste reprezentacije na FIFA rang listi, ‘Kafedžije’ su favorit na papiru uprkos izostanku Radamela Falkaa, ali su borbeni Grci bezbroj puta u prošlosti pokazali da ih ne treba otpisivati.

Program se nastavlja duelom između Urugvaja i Kostarike u 21.00. Predvođeni Brajanom Ruizom i Kejlorom Navasom, autsajderi će pokušati da iznenade ‘Uruse’, u čijem timu najverovatnije neće biti Luisa Suareza, pošto selektor Tabarez ne želi da rizikuje i u igru će ga uvesti samo u slučaju preke potrebe, pa bi u napadu Urugvaja mogli da vidimo tandem Forlan-Kavani.
Svakako najzanimljiviji susret trećeg dana biće duel između Engleske i Italije. ‘Azuri’ su tradicionalno neugodan protivnik ‘Albionu’, ekipe se odlično poznaju, a Roj Hodžson pokušaće da nauči na svojim greškama sa prethodnog meča ovih rivala. Plan Engleza je jasan – zaustaviti Pirla, a ostaje da se vidi hoće li im to i poći za rukom. Ova utakmica na programu je u ponoć.
Za one najizdržljivije, u 03.00 po našem vremenu počinje duel između Obale Slonovače i Japana, a uloga favorita pripada ‘Slonovima’, u čijem timu su Jaja Ture i Didije Drogba, pred kojima drhte i najbolji fudbaleri sveta.
Sandzakhaber.net/ sportske
Exit mobile version