Naslovna Featured Istaknuto Sređene dve nove ulice u Selakovcu

Sređene dve nove ulice u Selakovcu

Ulice 404 i 426 u Selakovcu danas su asfaltirane. Uporedo se radilo i u Pribojskoj ulici, gde su se izvodili završni radovi na sredjivanju trotora.

Naselje Selakovac bogatije je za dve nove, urbanistički sređene ulice. Radovi su okončani u ulicama 404 i 426. Meštani koji žive u ovom delu grada kažu da će sada živeti bolje, a blato i prašina za njih su prošlost već od ove zime. Kažu od velikog značaja je i to što je sredjena komunalna infrastruktura, jer su imali problema sa stvaranjem vode posle svake kiše ispred njihovih kuća.

Najpre je asfaltirana ulica 426.

Istog dana završena je i uluca 404 na početku Selakovca. I ovi meštani zadovoljni su novim izgledom svog naselja, kažu da se mnogo uradilo u poslednjih 10 godin au ovom delu grada.

Završne radove u Selakovcu obišli su i predstavnici gradske uprave Noovg Pazara. Radilo se i danas na sređivanju ulica na brojnim lokacijma. Radnici preduzeća ” Novi Pazar – put” radili su i u Pribojskoj ulici, gde su sređeni trotoari. Za sutra je najavljeno asfaltiranje ulice Gojka Bačanina pored škole Bratsvo i vrtića.

Exit mobile version