Srijeda, 5 Oktobra, 2022
NaslovnaFeaturedIstaknutoSređene dve nove ulice u Selakovcu

Sređene dve nove ulice u Selakovcu

Ulice 404 i 426 u Selakovcu danas su asfaltirane. Uporedo se radilo i u Pribojskoj ulici, gde su se izvodili završni radovi na sredjivanju trotora.

Naselje Selakovac bogatije je za dve nove, urbanistički sređene ulice. Radovi su okončani u ulicama 404 i 426. Meštani koji žive u ovom delu grada kažu da će sada živeti bolje, a blato i prašina za njih su prošlost već od ove zime. Kažu od velikog značaja je i to što je sredjena komunalna infrastruktura, jer su imali problema sa stvaranjem vode posle svake kiše ispred njihovih kuća.

Najpre je asfaltirana ulica 426.

Istog dana završena je i uluca 404 na početku Selakovca. I ovi meštani zadovoljni su novim izgledom svog naselja, kažu da se mnogo uradilo u poslednjih 10 godin au ovom delu grada.

Završne radove u Selakovcu obišli su i predstavnici gradske uprave Noovg Pazara. Radilo se i danas na sređivanju ulica na brojnim lokacijma. Radnici preduzeća ” Novi Pazar – put” radili su i u Pribojskoj ulici, gde su sređeni trotoari. Za sutra je najavljeno asfaltiranje ulice Gojka Bačanina pored škole Bratsvo i vrtića.

RELATED ARTICLES

3 KOMENTARA

  1. A dje su vam trotoari. Zena sa detetom u kolica nema sanse da ovuda prodje pogotovo kad naidje neki Babov sin sa mercedesom pa ga nagazi 200 km na cas.

  2. Postovani narode Selakovca. Zahvalite se Zukurlicu sto poslije 28 godina Ljajiceve i Rasimove hadum vlade dobiste nesto asvalta. Upitajte se dali su i od vasih komsija ova dvojica trazili licno ucesce za asvaltirenja…Ako ne reagujete tuzbama… onda vam savjetujem da prikupite novac , pozovete ovu dvojicu na veceru i predate im novac upakovan u neku samiju.

  3. Gradjani nisu duzni da se zahvaljuju uopste,jer su vec to platili kroz poreze.Lokalni putevi su ingerencija grada ili opstine,a regionalni drzave.Zato tim zvanicnicima opstine ne treba se zahvaljivat, jer je to samo njihov posao za koji su vec placeni.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO