Novi Pazar – Muftija Muamer Zukorlić ne preza od zloupotrebe islamske zajednice u političke svrhe tako je danas isterao učenike medrese Gazi Isa Beg-a da idu autobusom Internacionalnog univerziteta na miting BDZ i LDP u Dugoj Poljani.

medresanti
Brojevima označeni medresanti sa zastavama

Iako je u Dugoj Poljani bio pijačni dan, meštani Peštera nisu se u masovnom broju odazvali ovom skupu što govore i fotografije, već je Zukorlić svoje upošljenike i učenike Medrese dovukao autobusima iz Novog Pazara i Sjenice.

fotografija 5 copy
Jedan od meštana Duge Poljane kaže da pešterci neće glasati za Gay lobi jer su patrijarhalno vaspitani ljudi i vernici i da nikako ne podržavaju ovakav vid koalicije.
“Mi nećemo za Čedu, to sigurno. Kako ćemo za njega kada oni podržavaju ove Gejeve” kaže meštanin ponosnog Peštera.
Očigledno da je ova koalicija u problemu i da po istraživanjima neće preći cenzus trenutno se po današnjem istraživanju B92 i Ninamedije nalaze na 4.5 posto.

Medresanti pred polazak u Dugu Poljanu
Medresanti pred polazak u Dugu Poljanuno

1 KOMENTAR

  1. Ja kada vidoh naslov, ocekivah neku sliku sa punim autobusem djaka, kad ono-cetiri momka koja su, zasigurno, svojevoljno otisla…”muftija tera medresante” :-)…kakvi ste vi samo bolesnici, treba ruqya da vam se prouci 🙂

Comments are closed.