SRAMOTA! Lokalnom saobraćajcu meta građani skromnijih primanja

Sve što policija pozitivno i dobro uradi, oni svojom bahatošću i nesavesnim kažnjavanjem ponište. Najžalosnije je što svi u policiji to znaju, ali niko nista ne preduzima. Unutrašnja kontrola dodje za najbanalniju stvar, ali saobraćajnu policiju nikad niko ne dira niti proverava.

Treba doći ujutru pred obdanište Mladost i uveriti se kakav kolaps od saobraćaja niko ne reguliše niti im pada na pamet, takođe i nesavesno parkiranje bahatih vozača luksuznih džipova gde kome paše, bukvalno ljudi ostavljaju svoja vozila na sred ulice, takodje prebrze vožnje po bližim periferijama grada, kao i driftanje vozila po centru grada.

Da bi ispunili svoju normu i zamaskirali svoj nerad, naravno nekog moraju i da kazne. Današnji primer policajca Bojana Krstovića izazvao je lavinu negativnih kometara od prisutnih svedoka. Pored nebrojano nepropisno parkiranih skupih automobila, on je zaustavio kombi vozilo koje je u tom trenutku prevozilo sistem gradskog klizališta i ujedno vršilo čišćenje korova i otpada na Gradskom trgu. Videvši dotični policajac skromnog čoveka koji vozi u firmi koja je vršila usluge pomenutog prevoza, naočigled svedoka vozač je sve vreme verbalno maltretiran od strane saobraćajca i dok nije našao način da ga kazni nije odustajao. Pisao mu je jednu od većih kaznih u iznosu od 40.000 dinara.

Zaista su pojedini saobraćajci sramota policije, a jedan od njih je i pomenuti Bojan Krstović.

Sada postavljamo pitanje, da li je lakše pisati kaznu čoveku koji radi za minimalac i koji nema mogućnosti da plati kaznu, ili “bogatijoj eliti” za koje očigledno ne važe zakoni o zabrani parkiranja kao ni i ostali prekršaji koji se svakodnevno dešavaju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO