SRAMOTA! Gačević ne plaća struju dužan EPS-u oko 200.000,00 din?

Prijepolje – Član gradskog vijeća opštine Prijepolje Milan Gačević, koji je ovih dana glavni hit na internetu zbog svojih izjava o “terorističkim aktima” sa vodosnabdevanjem u Brodarevu te savetovanjem građana da ne zovu opštinu zbog problema sa snijegom već predsednike mesnih zajednica dužan je kao Grčka!

Naime, ovaj političar, koji za sebe tvrdi da je ozbiljan političar i domaćin, za struju elektrodistribuciji Prijepolje duguje pozamašnu svotu novca, a radi se o cifri koja iznosi blizu 200.000 dinara saznaje Sandžakhaber iz dobro obaveštenog izvora.

Gačević, koji je funkcioner Nove Srbije Velimira Ilića novac je dužan jer nije plaćao struju u lokalu i kod svoje kuće, pa je eletrodistribucija bila primorana da sebe namiri tako što je u opštini Prijepolje tražila da mu se određeni deo plate odbija zbog neizmirenih obaveza.
Koalicioni partner SNS-a i BDZS-a čuven po tome što je u sred prijepoljske skupštine rekao da mrzi gradove sa Džamijama očigledno ne poštuje ni svoju zemlju.

Da je ozbiljan političar kako za sebe tvrdi zbog ove bruke bi trebao da podnese ostavku a njegovo ponašanje bi trebali da osude i njegovi koalicioni partneri Samir Tandir i Dragoljub Zindović.
Šta da rade građani, kako oni da plate struju kada je ne plaćaju lokalni funkcioneri koji svojim primerom treba da pokažu odgovornost, jer ipak, njima je puniji džep.

Predlažemo da se ispred opštine Prijepolje postavi kutija kako bi se skupio novac da gospodin Gačević plati struju a nju bi trebalo da postave Tandir i Zindović u znak solidarnosti sa Gačevićem, jer ipak im je on koalicioni partner.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO