SRAMNA IZJAVA RADOJIČIĆA – Ratković mu kriv što je izgubio utakmicu! Saznajemo: Pripreme vodio Hadžibulić, Radojičić nezainteresovano šetkao Antalijom?

Novi Pazar – Mladi fudbaler Novog Pazara Luka Ratković promašio je penal u duelu sa Metalcem. I to nista nije čudno. Dešava se i mnogo iskusnijim igračima na velikim takičenjima. Medjutim, u izjavi posle utakmice za Arenu sport, trener Dragan Radojičić je rekao da uopšte nije bilo planirano da Ratković izvede jedanesterac i da je samoinicijativno uzeo loptu da šutira najstožiju kaznu. Tako je svu krivicu prebacio na mladog napadača, pravdajući sebe za katastrofslno vodjenje utakmice. 

U stvari, ovim sramnijim alibijem trener je još jednom dokazao da nije dostojan vodjenja nijedne superligaške ekipe. Zar je moguće da to može da se desi iole ozbiljnijem timu da se ne zna ko izvodi penale, jos pre utakmice? Definitivno to je nedopustivo i za dobrovoljno lovačko društvo,a kamoli ekipu koja igra elitni rang. 

Nažalost,to ne treba da čudi ako se zna, kako Sandzak haber saznaje, da je na pripremama u Antaliji,t reninge vodio pomocni trener Hadžibulic, bez dana radnog staža u trenerskom poslu. Fudbaler koji je tek zavrsio fudbalsku karijeru priprema ekipu za nastavak prvenstva i borbu za opstanak, pored trenera koji ima zavidno fudbalsko iskustvo i koji je doveden da vadi kestenje iz vatre. Ako je ova informacija tačna, onda bi samo zbog toga obojica morali da podnesu ostavku. Zašto onda Hadžibulic nije prvi trener, ako već Radojičić služi samo da daje izjave posle utakmice. A danas smo videli da ni to ne zna da radi. 

Ovo može da znači samo da je Radojičić potpuno nezainteresovan i da mu je Novi Pazar usputna stanica,a da je Hadžibulić ludo hrabar kada je umislio da odmah može da vodi jednu superligašku ekipu. Pa, to ni Johan Krojf nije mogao, iako je bio najbolji igrač na svetu u jednom trenutku. Malo mačku govedja glava.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO