Spremite se za tri vrela festivalska dana na vodi

Lovefest, 20. jul 2017. – Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta počinje za manje od dve nedelje, a sada je poznat i line up VODAVODA H2O Stage-a. Bina na kojoj će svi posetioci tokom dana uživati uz muziku biće otvorena od podneva do 18h kada se program seli na noćnu lokaciju. Organizatori poručuju posetiocima da se spreme za tri vrela festivalska dana na vodi, jer ih tamo očekuju brojna iznenađenja.

 
Ovog leta prvi festivalski dan posvećen je najvernijem delu publike od kojeg je sve i počelo, pa će se tako za DJ pultom naći izvođači iz Vrnjačke Banje i Kraljeva, među kojima su Blacksmith, Trips & Ticks, Aleksandar Korićanac i Cez.
 
Dejan Milićević zatvara drugi festivalski dan na vodi


Drugi festivalski dan otvoriće mladi beogradski di-džej Du Šan, a posle njih prestonički kolektiv DBDZ, koji je za kratko vreme imao veoma zapažene nastupe u celoj Srbiji. Zvezda drugog dana biće španski di-džej Rick Maia, koji će nastupiti u b2b setu sa dvojcem Battric & MIVU. Petak na H2O bini zatvoriće naš proslavljeni di-džej i producent koji je prošle godine obeležio dve decenije na muzičkoj sceni Dejan Milićević.
 
Dame vladaju binom na vodi trećeg festivalskog dana



Treći festivalski dan na H2O bini posvećen je damama, a njega će otvoriti mlada Teodora Van Context. Za njom će nastupiti i Dasha Radenkov i Nevena Jeremić, a program na VODAVODA H2O bini zatvoriće DEE, devojka koja pravo sa evropskih festivala i renomiranih klubova dolazi u Vrnjačku Banju.
 
Malo mesta u Lovefest kampu i hotelu  
Iz godine u godinu kampera je sve više na festivalu ljubavi, pa je tako ovog leta on gotovo rasprodat dve nedelje pre početka festivala. Ostalo je još samo pedesetak mesta, a ulaznice za period od 2. do 6. avgusta po ceni od 15 evra mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poručiti na www.lovefest.rs.
 
Gotovo popunjen je i Lovefest Hotel u kome je slobodna ostala još samo pokoja soba, a više informacija o načinu rezervacije posetioci mogu pronaći na sajtu festivala.
 
Akcija 3+1 GRATIS do 22. jula u ponoć
Ukoliko do sada niste, imate još malo vremena da okupite ekipu i kupite tri karte za festival, a četvrtu dobijete besplatno. Akcija 3+1 gratis, traje do subote 22. jula u ponoć, kada će u prodaju biti puštene regularne karte u poslednjoj fazi. 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO