Naslovna Zabava Muzika Spot snimljen u Novom Pazaru premijerno na MTV!

Spot snimljen u Novom Pazaru premijerno na MTV!

MTV Premjera: Frenkie – “Šamaranje”

frenkie

MTV Premijera predstavlja u ponedeljak, 15. aprila, u 20:00 novi spot za pesmu “Šamaranje” koju izvodi poznati regionalni reper Frenkie.

O novom spotu, sam Frenkie kaže: “‘Šamaranje’ je, dakle, šesti po redu video spot sa albuma ‘Troyanac’. Spot je sniman u Novom Pazaru, u Srbiji, dan posle moje promocije albuma u tom gradu. Radila ga ekipa Illusion i može se reći da je video spot u klasičnom reperskom uličnom stilu. Pošto je pesma sama po sebi dosta žestoka i namijenjena je užem delu tvrdokornije rap publike, takav je i sam video spot. Iako se radi o pesmi “battle tematike” bio sam iznenađen kako reakcijama na koncertima tako i pregledima na YouYube, da se ipak radi o jednoj od popularnijih pesama sa albuma, verovatno zato što dosta podseća na onog starog Frenkija sa “Odličnog” CD-a. Mnogi izvođači se ne bi odlučili da za ovakvu pesmu snime video spot, no ja sam se baš zbog toga odlučio na taj potez i ovim želim da se odužim baš tim hardcore fanovima koji prate moj rad od prvog dana. Kao što u samoj pesmi kažem, “Traže staroga Frenkija…” e pa evo vam stari Frenkie :)”.

Novopazarska ekipa ILLUSION polako ali sigurno ide velikim koracima! Ovo je treća premijera naših sugrađana na MTV-u.

Premijeru spota pogledajte u ponedeljak, 15. aprila, u 20:00, samo na kanalu MTV i regionalnim MTV sajtovima – Frenkie i “Šamaranje”!

Exit mobile version