Naslovna Featured Istaknuto Sportski centar Borići: Završen teren sa veštačkom travom, urađen novi teniski teren

Sportski centar Borići: Završen teren sa veštačkom travom, urađen novi teniski teren

Direktor novopazarskog Sportskog saveza Emir Mehmedović rekao je da je Sportski centar u Borićima iznad naselja Bukreš, na kojem su završeni radovi na fudbalskom terenu sa veštačkom travom i novom teniskom terenu, posebno atraktivan zbog lokacije i ambijenta.

“Grad Novi Pazar veliku pažnju posvetio je izgradnji i sređivanju sportskih terena. U ovom slučaju radi se o rekrativnim sadržajima. Kompletirali smo lep sportski kompleks u Borićima fudbalskim terenom i terenom za tenis, uz rekonstrukciju postojećih za odbojku i košarku. Zamolio bih sugrađane da daju doprinos u njihovom očuvanju”, rekao je Mehmedović.

On je naveo da je u prethodnom periodu adaptirano 14 sportskih terena sa gradskog i prigradskog područja.

“Zamenili smo dotrajale košarkaške table i obruče. Gde je bili potrebno, zamenili smo golove i sve što je neophodno da tereni pre svega budu pristupačni za rekreativce, koji su nam bitni koliko i profesionalni sportisti”, kazao je Mehmedović.

Prvotimac novopazarskog futsal prvoligaša Elvedin Sadović ocenio je da fudbalski teren sa veštačkom travom u Sportskom centru Borići izuzetno kvalitetan.

“Prelepo izgleda. Fudbalski teren je obradovao meštane i one koji dolaze ovde, a pravo bogatstvo predstavlja i novi teniski teren. Nadam se da će svi imati priliku da uživaju u prirodi i vazduhu. Deca, ali i starije osobe, imaće priliku da nađu mir”, zaključio je Sadović.

M. Minić

Exit mobile version