SPORTSKA KOLUMNA! SIVIĆ IZGUBIO OD RADNIKA

Fudbaleri Novog Pazara igraće u baražu za opstanak u superligaškom drustvu,posle poraza sa Radnikom na domaćem terenu.

Iako je postojala teorijska šansa da se,pobedom nad Surduličnima,sve prolongira  za poslednje kolo,to se neće dogoditi. Mladost i Spartak će igrati praktično prijateljski meč,a tako bi verovatno i bilo da su Subotičanima bili potrebni bodovi. Svi su optuzivali Pazar da namešta utakmice,a sada je belodano jasno da su to svi radili osim Novog Pazara.

Pazar je mogao pobedom da prvenstvo ucčni zanimljivijim i da natera Mladost i Spartak da se javno brukaju nameštanjem rezultata. Medjutim,zahvaljujući Sivićevim eksperimentima,doživeo je nezaslužen poraz od Radnika. Porazu je svakako prethodila bruka na Marakani,kojoj je takodje Sivić kumovao. Ekipa je nakon brogradske “osmice” i fizički iscrpljena i emotivno ispražnjena. To se najbolje videlo na utakmici sa Radnikom gde je najbolji igrac Plavih Dimić,praktično šetao po terenu,Lončar iz ocaja pravio faulove,a Vlajković bio neprimetan.

Najboljeg štopera Pazara Rubezica,Sivić je ostavio na klupi,favorizujući Pavišića direktnog krivca za gol Radnika. Da Sivić nema nikakav autoritet medju igračima pokazao je slučaj kod izvodjenja jedenaesterca,kada je Cecerić sam uzeo loptu i diletantski izveo najstrožu kaznu.

Svaki od 3000 navijača prisutnih na tribinama se pita kako Cecerić uopšte igra,ali dok je Sivića bice i Cecerića.

Za njega je mesto u timu rezervisano.

Po obicaju,izmene su bile i zakasnjele i pogrešne. Samo filozof Sivić bi mogao da ih protumači,koji od prevelike sujete nikada neće reći da je u nečemu pogrešio.

Sa bilo kim da igra u baražu,za Pazar neće biti lako. Em su svi protiv Pazara,em niko živ ne zna sta će uraditi i kakav će sastav izvesti Sivić. I šta je uopšte u njegovoj glavi.

E. Karišik

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO