SPORTSKA KOLUMNA! Bod sa slabim Radničkim

Fudbaleri Novog Pazara posle dva poraza igrali su nerešeno 1:1 sa Radničkim u Nišu i tako se osamili na začelju tabele. Promena trenera definitivno nije donela nista novo. Novi strateg čak je izveo i sičan,možda i lošiji tim,od onog sa kojim je utakmice započinjao doskorašnji trener Dragan Radojičić.

Sivić je doveden da pobedjuje,a ne da kukavički igra na bod. Nišlije su ispodprosečna ekipa po kvalitetu i da je bilo više hrabrosti i mudrosti, Pazarci su mogli do sva tri boda. Nažalost,trener Sivić nije pokazao da ima ta dva kvaliteta.

Odsustvo iz superligaškog fudbala je očito ostavilo traga. Stalne konsultacije sa pomoćnim trenerom tokom trajanja utakmice,od kojih su neke trajale i po 4 minuta,delovale su tragikomično. Potpuna bezidejnost u vodjenju utakmice bila je više nego očigledna. Sastav koji je izveo Sivić nije ulivao nikakvo poverenje,što se pokazalo ranim vodjstvom Radničkog.

Izmene su bile katastrofalne,što je Pazar moglo da košta i izgubljene utakmice. Novi trener je tvrdio da je ekipa fizički nespremna,a onda počinje sa izmenama oko 70.minute,ako ne računamo glupu izmenu na poluvremenu kada je Rubežić na desnom beku zamenio Paradjinu. Samo sreća je spasila Pazar da ne plati skuplje takvo Sivićevo eksperimentisanje. Napadači Radničkog prolazili su pored Rubezića kao pored kukuruza,što i ne čudi obzirom da to nije pozicija na kojoj je ikada igrao. A sta tek reći za uvodjenje visokog napadača iz Senegala umesto ponajboljeg pazarskog igrača na ovoj utakmici,centarfora Ratkovića. Ili za izvodjenje iz igre najopasnijeg krilnog napadača Mustafe,a ostavljate u igri fudbalera koji su u poslednjih 15 minuta skoro setali po terenu.

Pazar je ovu utakmicu morao da dobije. Nazalost,promena trenera nije donela ono što je klubu potrebno. To je već sada više nego očigledno. Pazar mora da se vadi protiv Radničkog,a ne protiv Zvezde. A bez pobeda u gostima nema ni opstanka.

Verovatno je rano za neke konkretnije zaključke,ali ovo sto smo videli u Nišu,ne daje mnogo razloga za optimizam. Pazar,definitivno nema sreće sa trenerima

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO