Naslovna Sandžak Novi Pazar SNP: ’’ Retrogradna politika Ugljanina’’

SNP: ’’ Retrogradna politika Ugljanina’’

’’Mi se ne vodimo retorikom nasilja i pozivanjem na linč motkama. Ideologija naše stranke nam to ne dozvoljava, mi se vodimo poštovanjem većine kao i u svakom normalnom demokratskom društvu.

Retrogradna politika Ugljanina koja je unazadila Novi Pazar prepoznata je od strane birača i ne donosi ništa dobro građanima našeg grada, dok Sandžačka narodna partija  vršeći vlast u Novom Pazaru samo je pomogla da se republičke institucije sete Novog Pazara i zajedničkim snagama obezbedila da se infrastruktura Novog Pazara promeni na bolje. Našim zalaganjem Novi Pazar je pretvoren u najveće gradilište u ovom dijelu Srbije i sve mesne zajednice obuhvacene su infrastrukturnim radovima. Sandžačka narodna partija će se boriti protiv ekspanzije nacionalizma, kulturne degradacije u celom društvu. Mi imamo  za cilj da mlade ljude usmerimo ka civilizacijskim vrijednostima zasnovanim na  pravim principima i da ih odvratimo od nazadnih ideja i politiike koje im nameću pojedine političke partije i njihovi lideri’’ stoji u saopštenju za javnost Sandžačke narodne partije.

’’Uvereni smo u ispravnost ideja za koje se borimo kao i sopstveni potencijal, ne bojimo se budućnosti jer ona pripada nama. Pred nama je težak i odgovoran zadatak da je stvorimo na principima solidarnosti, ravnopravnosti i pravde a ne na nasilju kojeg zagovaraju pojedini političari’’ poručuju u Sandžačkoj narodnoj partiji.

 

Exit mobile version