Naslovna Sandžak Novi Pazar SNP održao drugu izbornu skupštinu

SNP održao drugu izbornu skupštinu

Novi Pazar – Na drugoj izbornoj skupštini Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek ponovo je izabran za predsednika. Obraćajući se prisutniuma u sali Kulturnog centra Đerlek je rekao da je stranka kojom on rukovodi za relativno kratko vreme postigla mnoge rezultate.

On je velikom broju prisutnih članova I simpatizera rekao da očekuje da će na sledećim izborima pokazati svoju pravu snagu. Sve njih, Đerlek je pozvao da se uključe u rešavanje brojnih problema u Sandžaku.

“Mi podržavamo ono što radi Vlada Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandom Vučićem. SNP je zajedno sa svojim koalicionim partnerima ovde na nivou grada uradila mnogo stvari. Jesmo l otvorili dve osnovne škole? Otvaranjem dve škole mi smo rešili problem da nam deca idu u tri smene. Jesmo l izgradili buster stanicu koju smo otvorili? Jesmo l izgradili filtersko postrojenje? Mi smo devedeset posto rešili problem vodosnabdevanja, koji traje trideset godina. Jesmo l otvorili Gerontološki centar, svi zajedno, kao koalicioni partneri? Jesmo l asfaltirali dvdesetisedam ulica u Novom Pazaru? Jesmo l uradili reflektore na stadionu? Pa to će da ostane nama, našoj deci “, rekao je Đerlek tokom obraćanja.

Osim predsednika izabran je i galvni odbor stranke, a prisutni su nakon obraćannja članova I funkcionera uživali i u kulturnom programu koji je pripremljen za drugu izbornu skupštinu ove stranke.

Exit mobile version