SNIMAK PRVOG POJAVLJIVANJA KIM DŽONG UNA! Narod u histeriji i suzama dočekao lidera Severne Koreje, a on..

Svetski mediji spekulisali su o njegovom zdravlju tvrdeći se da mu je nakon neuspele operacije život ugrožen. 

Severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio se u javnosti prvi put posle 20 dana pošto je prisustvovao ceremoniji otvaranja jedne fabrike severno od Pjongjanga, objavila je državna agencija KCNA. Njegove prve fotografije pojavile su se danas, a nakon toga pojavio se i snimak.

Na snimku se vidi ljudi koji su u euforiji, neki u suzama, ali svi oduševljeno mašu zastavicama i pozdravljaju lidera Severne Koreje.Will Ripley@willripleyCNN

#breaking North Korean state TV airs video of Kim Jong Un’s first public appearance in 3 weeks, at the ribbon cutting of a new fertilizer factory outside of Pyongyang. He’s seen walking, smiling, even smoking. We may never know what happened these last 20 days, but KJU is back.

304Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима259 људи прича(ју) о овоме

Kako se može videti na snimku, on je nasmejan otvorio fabriku, odnosno presekao svečanu vrpcu, a onda se zabavljao sa cigaretom u ruci, ne skidajući osmeh sa lica. 

Naravno, odmah su se pojavile i sumnje o datumu nastanka snimka, dok su neki poručili da se vide maske na licima okupljenih, što dokazuje da je reč o skorašnjem pojavljivanju.

Misterija oko njegove “smrti” i dalje šokira svet, a odbegli zvaničnik Severne Koreje je samo dan ranije izjavio kako su ga obavestili o smrti Kim Džong Una, kao i da će ga naslediti sestra. Za sada nema odgovora odakle ovakve vesti, kao i šta se dešavalo tokom ovih 20 dana koliko kruže glasine o njegovoj smrti.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO