SMS poruka iz nestalog malezijskog aviona: Oteti smo i drogirani!

Navodno se, kako tvrdi nezavisni novinar Džim Stoun, sms-om javio jedan od putnika nestalog malezijskog Boinga 777.

Putnik je, kako navodi Stoun, zaposlen u IBM-a po imenu Filip Vud. Tvrdi kako je on uspeo da sakrije svoj Iphone 5, kojim je poslao kratku poruku i fotografiju na kojoj se puno ne vidi, ali kako Stoun objašnjava, to je zato što se putnik nalazi na vrlo mračnom mestu.

Pomoću fotografije može se odrediti kada je uslikana. Slika je, kako tvrdi Stoun, uslikana 18 marta uređajem IPhone 5.

Prema GPS koordinatama, Vud se u trenutku slanja nalazio nekoliko milja dalje od tajne američke vojne baze ‘Diego Garcia’ smeštene na ostrvu južno od Maldiva u Indijskom okeanu, tvrdi Stoun.

Ove koordinate se ne nalaze nigde na Internetu te nisu mogle biti preuzete sa ‘Gugla’ ili ‘Vikipedije’ te, prema Stounu, dokazuju da je slika poslata iz blizine baze.

Stoun je izneo i sadržaj poruke u kojoj je pisalo da je avion otet, te da je Vud talac. Rekao je još kako misli da je nadrogiran, kako je uspeo da sakrije mobilni i kako je on izdvojen od drugih putnika u zasebnoj ćeliji.

Stone kaže da je i izvor od kojeg je dobio ovu informaciju neprestano izložen pretnjama smrću.

E sad, hoće li se ova teorija pokazati tačnom ili ne, nije jasno, ali jedna stvar je zanimljiva; Sarajka koja se nedavno oglasila kako ona zna gde je avion takođe je spominjala ostrvo u blizini Maldiva.

„Malezijski Boeing 777 nalazi se na jednom ostrvu na Maldivima, koji nije naseljen, ali je geostrateški izuzetno važan. Potpuno je u ispravnom stanju i u svakom trenutku može poleteti“, kazala je anonimna žena koja se već godinama bavi proučavanjem neobičnih pojava i fenomena širom sveta iz Sarajeva.

Slučajno ili ne, vreme će pokazati. Osim u slučaju da se sve zataška, a avion se iskoristi za neke mutne i po čovečanstvo pogubne planove.

S obzirom na to da avion još uvek nije pronađen, pa ni jedna jedina krhotina, sve više se sumnja da ova teorija sa otmicom, i to od strane Amerikanaca, ipak pomalo drži vodu.

sandzakhaber / izvor: vestinet.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO