SMRT MIGRANTA U SUBOTICI Pokušao ilegalno da pređe granicu, popeo se na vagon i UBILA GA STRU

Migranta starog oko 30 godina koji se popeo na vagon na Železničkoj stanici u Subotici, danas oko 11.30 sati ubila je struja, saznaje “Blic”.

Do nesreće je došlo na jednom od vagona koji su se nalazi između glavne Železničke stanice u Subotici i Majšanskog mosta.

Za sada nije poznato zbog čega se migrant popeo na vagon.

Ekipe Železnice Srbije, policije i Hitne pomoći ukolinile su telo nastradalog sa vagona. Železničari su primetili beživotno telo, a prema rečima jednog od radnika, najverovatnije da je reč o migrantu koji je želeo neprimetno na krovu voza da pređe srpsko – mađarsko granicu. Pretpostavka je da je hodao po vagonu i da je dohvatio električne kablove koji napajaju vozove
Na lice mesta izašli su pripadnici policije, tužilaštva, Hitne pomoći, vatrogasaca i pogrebnog preduzeća „Funero“. Vatrogasci su sprženo telo zamotali i spustili na zemlju gde je nastavljen uviđaj.

Identitet nastradalog se utvrđuje.

Odblokiran vozni saobraćaj

Posle zastoja od oko sat i po vremena, vozovi ponovo saobraćaju, javlja dopisnik “Blica”. Zastoj je trajao sve dok telo nesrećnog migranta nije uklonjeno i dok vatrogasci nisu pomerili svoje vozilo.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO