Smeštaj za Mosi igre u Novom Pazaru obezbeđen – video

“Sve je spremno za doček učesnika MOSI igara”, rekao je  predsednik Skupštine ove sportske manifestacije Seadetin Mujezinović. Kolektivni smeštaj za goste obezbeđen je u novopazarskim školama, a kapacitet je 600 mesta.

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=kFO1uMKvRww” height=”360”]

Novopazarci su prepoznatljivi kao dobri domaćini. Svi se nadaju da će to još jednom dokazati i na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama, koje se od 6-10. avgusta održavaju u Novom Pazaru. Osnovna škola Bratstvo jedna je od pet u kojoj je obezbeđen smeštaj za sportiste. Direktor te škole Dejan Kulundžić kaže da je nedelju dana pre početka ove velike manifestacije sve spremno i da će gosti imati sve potrebne uslove.

Kolektivni smeštaj je obezbeđen I u školi za Dizajn tekstil I kožu.

Među školama, koje su spremne da ugoste spotiste je I Tehnička škola. U ovoj obrazovnoj instituciji obezbeđen je smeštaj za preko 150 gostiju.

Direktor OŠ Stefan Nemanja Edin Dugopoljac  kaže da je osoblju te škole bilo zadovoljstvo da učestvuje u organizaciji velike sportske manifestacije, koja će okupiti veliki broj gostiju. Osim smeštaja, u ovoj školi obezbeđen je prostor za održavanje turnira u šahu.

Smeštaj je obezbeđen I u osnovnoj školoi Rifat Burdžović Tršo. Rukovodstvo te škole se nada da će gosti imati adekvatne uslove za boravak , te su im na raspolaganju svi kapaciteti škole.

Predsednik Skupštine MOSI igara Seadetin Mujezinović je sa članovima organizacionog odbora obišao sve škole u kojima je obezbeđen kolektivni smeštaj. Oni su se uverili da je sve spremno za doček gostiju. Osim kolektivnog, za sportiste je spreman hotelski I smeštaj u privatnom aranžmanu.

Zenib Biberović, koji je u okviru ove manifestacije zadužen za smeštaj i ishranu kaže da je veliki trud uložen, kako bi se gostima obezbedio udoban I prijatan smeštaj za odmor između takmičenja.

Oko 600 učesnika MOSI igara biće smešteno u novopazsrkim školama. U privatnom aranžmanu je obezbeđeno oko 550 mesta, a u hotelskom 350 što je kako ističu organizatori dovoljno za predviđeni broj učesnika, koji su svoje upitnike poslali pre nekoliko dana. Očekuje se da će u ovaj grad u sredu 6. avgusta stići 1750 gostiju iz preko 30 gradova bivše Jugoslavije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO