SLUŽBENIK ZA PRIMER! Milojević ponovo spasio ljudski život

U današnjoj tragediji koja se dogodila u novopazarskom naselju Selakovac, muškarac je nožem ubo suprugu Senadu H. iz Novog Pazara, a zatim sebi pokušao da oduzme život.

Senadu H. je službenim vozilom do Opšte bolnice transportovao policijski službenik Ivan Milojević, koji je na lece mesta stigao nakon poziva koji je uputila njena ćerka. On je povređenoj pružio prvu pomoć i pokušao da zaustavi krvarenje. Nekoliko trenutaka nakon što je video da je žena u kritičnom stanju, Milojević se odlučio da povređenu transportuje službenim vozilom do bolnice, u čemu mu je pomogao još jedan kolega.

Povređenu ženu zbrinuli su lekari novopazarske Opšte bolnice i ona je trenutno van životne opasnosti.

Inače, Milojević je više puta pohvaljivan i nagrađivan od strane Grada Novog Pazara, Ministra unutrašnih poslova i Policijskih sindikata.

Podsećamo, u pucnjavi koja se dogodila u decembru prethodne godine ispred Policijske uprave Novi Pazar, policijski službenik Ivan Milojević je spasio Melihu Muminović (32), koja je slučajno ranjena.

On je 2016. godine van dužnosti i nenaoružan, hitrom i hrabrom reakcijom savladao dvojicu nadača u centru Novog Pazara. U tom trenutku, ispred kafića pedestak metara od njega došlo je do pucnjave u kojoj je Haris U. potegao pištolj i počeo da puca ka Dž.Š., iako je u blizini bilo preko hiljadu ljudi. Tom prilikom Milojević je dobio plaketu za više herojskih dela od Policijskog sindikata.

Foto:MUP

Milojević je zbog izvanrednih rezultata i iskazane hrabrosti do sada više puta nagrađivan. Prvo mu je 2009. godine dodeljena Plaketa Novog Pazara zbog postignutih rezultata koje je u suzbijanju kriminala postigla patrola njegove jedinice interventne policije, da bi dve godine kasnije bio nagrađen od strane Ministra.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO