Škrijelj: Za deset godina vlasti SDP slika Novog Pazara znatno izmjenjena na bolje

„Od kako je Sandžačka demokratska partija na vlasti u Novom Pazaru, slika ovog grada znatno je izmenjena na bolje. Tokom prve godine vršenja vlasti uspeli smo da stabilizujemo budžet, kako bi u narednom periodu mogli da rešavamo krucijalne probleme i velika pitanja u gradu“, rekao je na konferenciji za novinare član Izvršnog odbora te političke partije Ensar Škrijelj, a povodom održavanja velikog skupa kojim se obeležava deset godina vršenja vlasti u ovom gradu.

Škrijelj je na konferenciji za medije kazao da je za deset godina vlasti u Novom Pazaru urađeno daleko više nego je to bilo predviđeno strateškim dokumentima razvoja ovog grada. On je podsjetio da je SDP uspjela da riješi višedecenijski problem vodosnabdijevanja u gradu, da je asfaltirano više od 500 ulica, da je sistem zdravstvene zaštite podignut na najveći nivo, otvorene su nove škole i obdaništa, te stvoreni infrastrukturni uslovi kako bi sportisti bilježili historijski značajne rezultate i uspjehe, rekao je Škrijelj.

„Nakon toga Sandžačka demokratska partija je vođena tolerancijom i širokogrudošću našeg lidera i osnivača Rasima Ljajića pružila ruku pomirenja svima, sa ciljem da se spuste tenzije i omoguće što bolji uslovi, kako bi ljudi na ovim prostorima živeli kvalitetnije. Ipak, ima nekih političkih subjekata i stranaka u gradu i Sandžaku koji ovom narodu ne misle dobro i kojima je mir i pomirenje u drugom planu. Tu prvenstveno mislim na nekadašnju BDZ Sandžaka a sada na Stranku pravde i pomirenja, koja je ovde probošnjačka, a u Beogradu nešto sasvim drugo, stranka koja iz Pazara Srbiji preti vatrom a u Beogradu rešava isključivo, i samo lične interese. Naša poruka im je da ćemo u narednom periodu raditi i graditi kako zbog nas i naše dece, ali i zbog njih i njihove djece. Poručujem im da ćemo ih na prvim sledećim izborima zbrisati sa političke scene i vratiti ih tamo odakle su i došli, u džamije“, rekao je član Izvršnog odbora te političke partije Ensar Škrijelj

Škrijelj je pozvao sve građane i građanke Novog Pazara da u subotu 6. oktobra u 18h dođu u dvoranu „Pendik“, i zajedno sa njima proslave deceniju uspješnog vršenja vlasti u Novom Pazaru.

A. Ni.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO