Naslovna Sandžak Novi Pazar Škrijelj: Sutra otvaranje reciklažnog centra u Blaževu

Škrijelj: Sutra otvaranje reciklažnog centra u Blaževu

Novi Pazar – U novopazarskom naselju Blaževo sutra će svečano biti otvoreno Reciklažno dvorište, u sklopu projekta Ujedinjenih nacija – Unapređenje ljudske sigurnosti u jugozapadnoj Srbiji.

Svečanom otvaranju Reciklažnog dvorišta prisustvovaće ambasadori Japana I Turske, kao I koordinatorka Ujedinjenih nacija u Srbiji Irena Solorano. Vrednost ovog projekta je oko 600.000 dolara a očekuje se da će brzo postati profitabilan – najavio je direktor Javno kolunalnog preduzeća “Čistoća” Hivzo Škrijelj.

Prema rečima direktora JKP “Gradska čistoća” Hivza Škrijelja ovo preduzeće sa dolaskom proleća radi punom parom. Sutra će u 14h svečano biti otvoreno Reciklažno dvorište I to u naselju Blaževo. On je pozvao sve građane da dodju I vide kako će funkcionisati nešto potpuno novo što do sada nije postojalo u Novom Pazaru.

Nakon otvaranja Reciklažnog dvorišta , u četvrtak počinje sredjivanje Gradskog parka u kojem će svi resursi Čistoće biti uključeni. Osim pomenutih aktivnosti radnici Čistoće uveliko rade na sredjivanju I oplemenjivanju zelenih površina na Sportsko-rekreativnom centru.

Exit mobile version