Škrijelj: Počinje redovna procedura odvoženja smeća

Novi Pazar – JKP ’’Gradska čistoća’’ u vreme novogodišnjih praznika radilo je, ali smanjenim kapacitetom. Sa prvim radnim danom u ovoj godini na snazi je i redovan režim rada, pa će, kako najavljuju iz tog preduzeća, ubrzo biti obavljeni i nedovršeni poslovi u oblasti čistoće grada.

Neradne dane dežurne ekipe u JKP ’’Gradska čistoća’’ proveli su radno. Zbog niskih temperatura i snežnih padavina, prioritet je bio prohodnost gradskih saobraćajnica, dok je odvoženje smeća bilo u drugom planu. Kako ističe direktor, Hivzo Škrijelj, uz malo strpljenja, zaostali poslovi i u toj oblasti ubrzo će biti završeni.

’’Imali smo malo otežane uslove u drugoj visinskoj zoni, kada je u pitanju odnošenje smeća. Akcenat smo stavili na prohodnost ulica i uspeli smo sve gradske ulice da očistimo i učinimo prohodnim za saobraćaj i za pešake. Ono što nismo uspeli je odvoženje smeća iz druge visinske zone, što ćemo ovih dana dovesti u red’’, rekao je direktor JKP ’’Gradska čistoća’’, Hivzo Škrijelj. On je zamolio građane za strpljenje, istakavši da će i taj posao biti obavljen do kraja.

Prema rečima direktora Škrijelja, za JKP ’’Gradska čistoća’’, ne postoje neradni dani, već samo oni sa smanjenim kapacitetom rada.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO