Naslovna Featured Istaknuto Škrijelj gost Dnevnika: ”U ulaganjima svaka godina bolja od prethodne”

Škrijelj gost Dnevnika: ”U ulaganjima svaka godina bolja od prethodne”

0
skrijelj-gost-dnevnika:-”u-ulaganjima-svaka-godina-bolja-od-prethodne”

Potpisan je ugovor za izradu projektno tehničke dokumentacije za izvođenje radova na izgradnji kule Džephane u gradskom parku. Ugovor je potpisan sa direktorkom Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograd Dubravkom Đukanović.

Na sastanku u Beogradu  bilo je reči i o izgradnji letnje pozornice, parternog uređenja sa česmom i rekonstrukcijom stepeništa u gradskom parku, kao i kompletnom uređenju prostora na mestu gde je nekada bio javni toalet.

Tom prilikom potpisan je i ugovor za izradu projektno- tehničke dokumentacije i pribavljanje uslova i dozvola za izvođenje radova na prostoru Severne tabije sa kulom Džephanom u gradskom parku.

Takođe, dogovoreno je da naredni sastanak bude u Novom Pazaru. Tema sastanka biće novi projekti koji će biti realizovani u narednom periodu.

Realizacija ovih projekata, ulaganje u obrazovanje, skori završetak radova na izgradni fiskulturne sale u školi Jovan Jovanović Zmaj, te radovi u drugim gradskim i seoskim školama, teme su o kojima je gostujući u Dnevniku Radio televizije Novi Pazar govorio pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj.

On je najavio i intenzivnu građevinsku sezonu i ulaganja i tokom naredne godine.

Sa Škrijeljem razgovarala urednica informativnog programa RTV Novi Pazar Senada Kalić.

Podeli

Exit mobile version