Škola za dizajn dobila priznanje na Medjunarodnom sajmu obrazovanja

Povodom nagrade koja je u okviru Međunarodnog sajma obrazovanja u Novom Sadu uručena Školi za dizajn tekstila i kože, obrazovnu ustanovu je posetio gradonačelnik Nihat Biševac.

„Svesni smo značaja obrazovanja u životima naše dece. Podrška u tom pravcu je prioritet kome u skladu sa mogućnostima, posvećujemo maksimalnu pažnju kako bi smo u budućnosti imali najkvalitetniji kadar, spreman da Novi Pazar povede ka progresu. Drago mi je da su učenici i rukovodstvo Škole za dizajn tim koji grad predstavlja na pravi način i koji može poslužiti kao primer“, kazao je gradonačelnik Biševac.

Škola za dizajn tekstila i kože dobila je zlatno priznanje i plaketu u kategoriji srednjih stručnih škola, za ukupne rezultate u obrazovanju. Sličnu nagradu škola je dobila i dve godine ranije što potvrđuje da kvalitet u radu sda učenicima ima svoju tradiciju i kontinuitet.

Organizatori Međunarodnog sajma obrazovanja koji se godinama unazad održava u prestonici Vojvodine su Ministarstvo prosvete, Vlada Vojvodine i Novosadski sajam.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO