Naslovna Sandžak Novi Pazar SKANDALOZNO!!! Sandžakhaber otkriva: Sandžački geyevi večeras imaju tajni prajd u Novom Pazaru...

SKANDALOZNO!!! Sandžakhaber otkriva: Sandžački geyevi večeras imaju tajni prajd u Novom Pazaru !!!!

Ovih dana smo svedoci da je u Srbiji tema broj 1 bila da li će se održati “Belgrade Pride” ili ne. Juče smo mogli na svim medijima pročitati da je savet bezbednosti republike Srbije zabranio održavanje “parade ponosa”, ali se jutros saznalo da je parade ipak bilo. I to u kasnim večernjim satima u centru Beograda. 

Mi u Sandžaku smo daleko od toga i koliko toliko smo zaštićeni od tih, za ovaj grad sramnih okupljanja. Ali izgelda da baš i nije tako.

Ovih dana smo bli u prilici da nekako dodjemo do adrese nekog sandžačkog GAY SAJTA! Da, dobro ste pročitali. Postoji sajt gde se sandžački homoseksualci dopisuju i dogovaraju sastanke i “druženja”. Njegova web adresa je http://gaysandzak.webs.com/

SandžakHaber takodje otkriva da na tom sajtu postoji neki kalendar dogadjaja, gde se jasno može videti da se u našem gradu održavaju tajne “parade ponosa” i to ulicom 37. sandžačke divizije, tačnije kejom reke Raške!

12

 

Moramo napomenuti da je mesto koje je označeno na slici ispod, kej gde često šetaju, naša deca, naše majke, sestre, žene, nane i dedovi. SandžakHaber se pita da li Pazarci trebaju da dozvole nešto ovako u ovom gradu?! 

 

 

 

Ukoliko je ovo istina, to je skandalozno, jer svi dobro znamo da je ovo patrijarhalna sredina, gde se ovakve stvari ne smeju dešavati. Ali, dok se naši verski poglavari svadjaju, homoseksualci paradiraju Pazarom! 

 

Exit mobile version