13

Ovih dana smo svedoci da je u Srbiji tema broj 1 bila da li će se održati “Belgrade Pride” ili ne. Juče smo mogli na svim medijima pročitati da je savet bezbednosti republike Srbije zabranio održavanje “parade ponosa”, ali se jutros saznalo da je parade ipak bilo. I to u kasnim večernjim satima u centru Beograda. 

Mi u Sandžaku smo daleko od toga i koliko toliko smo zaštićeni od tih, za ovaj grad sramnih okupljanja. Ali izgelda da baš i nije tako.

Ovih dana smo bli u prilici da nekako dodjemo do adrese nekog sandžačkog GAY SAJTA! Da, dobro ste pročitali. Postoji sajt gde se sandžački homoseksualci dopisuju i dogovaraju sastanke i “druženja”. Njegova web adresa je http://gaysandzak.webs.com/

SandžakHaber takodje otkriva da na tom sajtu postoji neki kalendar dogadjaja, gde se jasno može videti da se u našem gradu održavaju tajne “parade ponosa” i to ulicom 37. sandžačke divizije, tačnije kejom reke Raške!

12

 

Moramo napomenuti da je mesto koje je označeno na slici ispod, kej gde često šetaju, naša deca, naše majke, sestre, žene, nane i dedovi. SandžakHaber se pita da li Pazarci trebaju da dozvole nešto ovako u ovom gradu?! 

 

11

 

 

Ukoliko je ovo istina, to je skandalozno, jer svi dobro znamo da je ovo patrijarhalna sredina, gde se ovakve stvari ne smeju dešavati. Ali, dok se naši verski poglavari svadjaju, homoseksualci paradiraju Pazarom! 

 

6 KOMENTARA

  1. mi se samo ”furamo” da smo patrijahalna sredina … nijde vise kockara u cijeloj srbiji nego kod nas , alkohol ubija, kafane rasturise, ko zna sa cim se radi i kako se radi… odavno ljudi zaboravili na halal zivot …doduse ima i takvih ali su u manjini… pa nego sta ce da se desi nego da postajemo ”moderni”…. najgore njihovim familijama… ali sve je od Allaha, pa i to da neko ima pedera u kuci, a od toga ne verujem da ima ista gore, da je makar monstrum pa da ga ubijes, ovako ne znas sta ces mu…. da nas Allah sacuva, a on je jedan Jedini, sve vidi i sve zna

  2. nista ruznije i sramnije a eto javlja se i u manjim sredinama da se gradske vlasti O B A V E Z U da ovo nece dozvoliti u svojoj kuci neka svako cini sto mu volja al na ulice ne

  3. Sramota,sramota,sramota. Bezim iz ove retardirane sredine. Sta vi objavljujete, sta vi propagirate na sta vi podsticete. Ispravnu literaturu u rukama, obrazujte se malo maloumnici.

  4. Sellam , ako pogledate forum i ostale postove videcete da je poslednji post objavljen jos pre 1 godinu dana , tako da od ovog nema nista . Ovo mi smrdi na nekog ne-muslimana koji je napravio site , da nam se ruga ali mu nije uspelo 🙂

Comments are closed.