SKANDALOZNO: Sandulović pomaže Zukorliću

Muamer Zukorlić potpisao je sporazum sa predsednikom Repubikanske stranke Nikolom Sandulovićem o pomoći tokom predstojećih izbora za Nacionalni savet. To uključuje i upisivanje Srba kao Bošnjaka u poseban biracki spisak.

Tako je predsednik odbora Sandulovićeve stranke u Vrnjačkoj Banji Dragan Bogdanović upisao 51 Srbina u bošnjacki spisak, da bi mogli da glasaju na nedeljnim izborima. Uostalom, i sam Zukorlić je potvrdio da to Srbi čine da njemu pomognu.


Nije samo spomenuo Sandulovića, kontraveznog bisnismena, koji je preživeo četiri atentata.

Inače, bio je i u vezi sa pevačicom Slađom Delibašić, kojoj je poklonio skupoceni Jaguar, ali je potom tražio da ga vrati nakon raskida veze. Pošto je ona to odbila, odjednom je skupoceni automobil nestao.

Nikola Sandulović je poznat i kao bivši telohranitelj Zorana Đindjica, ali i žestoki kritičar Aleksandra Vučića. Tako je na tribini u Londonu 2014. godine pokušao da prekine Vučićev govor tvrdeći da su izbori pokradeni. Na kraju je morala da interveniše i policija, izbacivši ga iz sale.

Ostaje potpuno nejasno kako se Zukorlić s jedne strane hvali podrškom Vučića, a s druge strane pravi savez sa njegovim neprijateljem, koji mu Srbe upisuje kao Bošnjake. Ako je i od Zukorlića, mnogo je.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO