SKANDALOZNO! Portal Republika optužio Sebečevca da organizovao skandiranje a čovek nije u Novom Pazaru! (foto)

Novi Pazar – Redakcija portala Republika, optužila je “prema svojim saznanjima” šefa protokola grada Novog Pazara da je organizovao skandiranje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sebečevac za indeksonline.rs navodi, da niti je bio u Novom Pazaru, niti se sa navijačima čuo, niti je organizovao bilo kakve navijače.

“Tužiću one koji pišu neistine, pa neka na sudu dokazuju svoje navode. Ja sam na moru sa porodicom u Ulcinju od prvog avgusta, za šta, kao dokaz, postoje pečati na pasošu. Mene, kao čoveka koji je lično više puta dočekivao predsednika Vučića, čoveka koji je učestvovao u njegovom obezbeđenju uvek kada je dolazio u Novi Pazar i kojeg poznaju svi članovi Vučićevog obezbeđenja i kabineta, mene da optuže za to, ja sam zaprepašćen”. rekao je Sebečevac.

On ističe da je cela priča portala “Republika” loše iskonstruisana, i da je puštena u etar samo da bi se preko njega nanela šteta Rasimu Ljajiću i narušili odnosi između Ljajića i Vučića.

“Ovde nisam meta ja, meta je Rasim Ljajić i nisu znali kako će njega da uvuku u celu ovu priču pa se neko setio mene. Ono što svi znaju, od policije preko organa bezbednosti, jeste, da sam više puta dok sam bio sekretar za bezbednost u FK Novi Pazar, sprečavao da se napada predsednik i da bih se i tukao da sprečim bilo kakvog napadača na njega i njegovu ličnost” rekao je Sebečevac.

Sebečevac zaključuje, da iza ovih nistina stoje oni kojima odgovara haos i neredi u Novom Pazaru i da veruje i pravni sistem zemlje te da će nakon dobijene presude protiv portala Republika novac uplatiti u humanitarne svrhe.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO