Naslovna Featured Istaknuto Skandalozno!!! Batak na pripreme u Antaliju poveo i svoju porodicu

Skandalozno!!! Batak na pripreme u Antaliju poveo i svoju porodicu

batak:-vreme-je-za-pobedu

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak,poveo je,sa ekipom,na pripreme u Antaliju svoju suprugu i dete, što je nezabeležen slučaj u našem fudbulu.

Na pripremama u Turskoj boravi na desetine ekipa iz Srbije i čitave Evrope, ali niko ne poznaje da je neki trener nešto slično uradio.

Kako Sandzak haber nezvanično saznaje, fudbaleri su bili zapanjeni kada su videli Batakovu porodicu u istom hotelu sa njima. Neki od igrača, sa kojima smo razgovarali, a koji su hteli da ostanu anonimni, iz razumljivih razliga, tvrde da nista slično u svojoj karijeri nisu videli.

Kako uopšte takav trener može da ima bilo kakav autoritet kod tih istih igrača, ako pokazuje ovakav stepen neprofesionalizma. Da je i najbolji trener, a nije, Uprava kluba bi morala odmah da raskine ugovor sa Batakom. Očito da je trener Novog Pazara hteo da poveže ugodno i korisno, da se ekipa malo priprema, a i da se Batak sa porodicom, malo više odmara.

Jedan od igrača, sa pravom nam je rekao da su i igrači mogli da povedu svoje porodice,ako je to uradio prvi strateg kluba. Hvala Bogu pa nisu. I ovo je sasvim dovoljno za veliku bruku i sramotu.

S.H

Exit mobile version