Naslovna HRONIKA SKANDAL U RIBARIĆU || NEZAPAMĆENA BAHATOST I NEZAKONITE RADNJE DVOJICE TUTINSKIH POLICAJACA

SKANDAL U RIBARIĆU || NEZAPAMĆENA BAHATOST I NEZAKONITE RADNJE DVOJICE TUTINSKIH POLICAJACA

Više čitalaca i poznanika nam poslednjih par meseci priča o neverovatnim stvarima koje se dešavaju na velikoj raskrsnici u Ribariću (tzv. petlja) gde glavnu reč 24h vode dvojica policijskih službenika PS Tutin.

Kriminalna grupa kako ih nazivaju Novopazarci, prema nezvaničnim saznanjima EKSKLUZIVNO NOVI PAZAR, bavi se reketiranjem prolaznika na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, a članovi te grupe su ni manje ni više nego pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske stanice TUTIN, poznatiji javnosti kao braća od strica M. B. i S. B.

Inače obojica su poznati Tutinski policajci koji su za vreme svog radnog vremena čuvari reda, a van smene se bave protivzakonito zastrašivanjem poštenih gradjana uglavnom iz Novog Pazara koji se tom deonicom puta vraćaju iz šoping putovanja sa teritorije Kosova.

– Takozvanu petlju u Ribariću tj. glavnu raskrsnicu koja vodi put Kosova, Crne Gore i Novog Pazara je ovih dana skoro nemoguće proći a da vas ne zaustavi izvesni policajac M. B. ili S. B. brat mu od strica iz Tutina koji u svojoj smeni na radnom mestu kontrolišu saobraćaj a van toga u civilnim odelima sa privatnim automobilima obezbedjuju prolazak ekipe Tutinskih švercera dok druge učesnike u saobraćaju zaustavljaju, pretresaju, reketiraju, zastrašuju navodno tražeći švercovanu robu sa Kosova a sve to rade pozivajući se na policijsku značku. Oni su tu tako reći 24h dnevno, ili jedan, ili drugi, ili zajedno, to je nezapamćeno kako se bahato ponašaju i sprovode samo njima neki poznat navodno Zakon. Koriste policijske rotacije na svoja vozila, van svoje smene rade šta god hoće, jure automobile koje ne stignu na vreme da zaustave, preprečavaju put autima u kojim se nalazi dosta puta i porodica cela sa decom, bebama, to nema nigde na svetu. – priča za EKSKLUZIVNO NOVI PAZAR naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Prema našim saznanjima, pomenuti policajci na raspolaganju imaju više automobila koje koriste van radnog vremena a medju njima su WV Bora tamno plava totalno zatamnjenih stakala prekrivenih stopostotnom crnom folijom registarskih oznaka PN, Pasat B6 sive boje sa tablicama TT, GOLF dvojka crvena takodje TT i Volvo karavan Tutinskih registarskih oznaka…

Novopazarci koji su više puta maltretirani na ovaj način od dvojice navedenih policajaca kažu da će narednih dana pisati ministru Stefanoviću kako bi bio upoznat sa ovim dešavanjima i očekuju njegovu reakciju u što kraćem roku.

Istraživački tim : Ekskluzivno Novi Pazar

Exit mobile version