Naslovna Sport Fudbal SKANDAL!!! LALATOVIĆ NAZVAO FUDBALERE PAZARA “TURCIMA”

SKANDAL!!! LALATOVIĆ NAZVAO FUDBALERE PAZARA “TURCIMA”

Jedan od najpoznatijih fudbalskih trenera u našoj zemlji, neko koga pazarska publika simpatiše i uvek sa ovacijama dočeka i isprati sa Gradskog stadiona, kaže da “ne želi TURKE u Super ligi!

Zamislite da jedan superligaški trener, čuveni Nenand Lalatović posle druge utakmice u plej aut rundi i poraza njegovog tima od Kolubare, napadne igrače iz protivničke ekipe na kraju utakmice, gde kaže “ je li vas sramota da igrate za turke iz Pazara, vi ste izdajnici”. Iz poverljivih izvora, od kojih smo dobili ovu informaciju, rečeno je da su igrači i rukovodstvo Kolubare ostali zaprepašćeni ponašanjem trenera Radničkog iz Kragujevca.

Ostaje nam da se pitamo dokle će ovaj “vuk u jagnjećoj koži” da prodaje fore našoj publici kako “voli naš klub” i da mu je želja da jednoga dana radi u Pazaru. Ta njegova priča traje godinama i posle toliko poziva da dodje i preuzme naš klub, nije prihvatio nijednom, pa zapravo sve postaje jasno, da se radi samo o jednoj populističkoj propagandi i “prodaji magle” našoj publici.

Ovim putem želimo da mu poručimo, da u subotu kad bude došao, dobiće od turaka ono što stvarno zaslužuje!

Novi Pazar je sada na 13. mestu sa 32 boda, tri manje od Spartak Ždrepčeve krvi i u narednom kolu ugostiće ekipu Radničkog 1923. Ovaj meč znači za obe ekipe “finale pre finala”, gde će od ishoda ovog meča u velikoj meri zavisiti ko od ova dva kluba ostaje u Super ligi Srbije.

Exit mobile version