Sjeničaci probijaju led – Nikšić (BDZ) i Jusufović (SDP) – Spremni smo da preuzmemo vlast u Sjenici

Novi Pazar – Sjenica – Kako je potvrđeno redakciji sajta Glas Sandžaka sledeće nedelje doći će do prekompozicije u dosadašnjem sastavu lokanog parlamenta Sjenice ovu informaciju potvrdio je i predsjednik OO BDZ u Sjenici Fadil Nišić.

Vlast su do sada činili odbornici SDA (12) , SDP -LDP- DS (8) I SPS (4) , a od sledeće nedelje kako su najavili , vlast će vršiti odbornici SDP (8), BDZ (10) i Samostalna SDA(3) za Sjenicu.

Fadil Nikšič ispred BDZ je potvredio vest da doći do prekompozicije vlasti u Sjenici, i da će to biti naredne nedelje, dok Nusret Nuhović predtsavnik Samostalne SDA za Sjenicu naglašava da će bez problema doći do promene vlasti, jer imaju čistu većinu.

Član predsedništva SDP-a Zlatko Jusufović , rekao je za da su predstavnici njegove stranke potpisali zahtev o zakazivanju sednice Skupštine opštine Sjenica sa odbornicima BDZ-a i Samostalne SDA radi prekompozicije vlasti.
Dosadašnji partner u većini ,SPS trenutno nije u igri za novu većinu, ali su naglasili ukoliko ih nova većina pozove da učestuvju u vlasti da će najverovatnije prihvatiti, ali ipak će sačekati da vide kako će se situacija razvijati.
SDP -LDP- DS , BDZ i Samostalna SDA imaju 21 odbornika I mogu formirati većinu je u lokalni parlament Sjenice broji 39 odbronika.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO