Sjednica prekinuta Murić pojasnio “ko radi ispod žita”

Član Gradskog vjeća Fevzija Murić, koji je na sjednici Skupštine bio izvjestilac objasnio je odbornicima opozicije ko sprovodi razne malverazije, a koristeći Islamsku zajednicu kao paravan za svoje mutne radnje.

Murić je odbornicima predočio i na koji način se od pojedinih predstavnika opozicije zloupotrebljava vakufska imovina i vjerska osećanja građana u dnevno političke svrhe.

“Potražujete placeve takozvane vakufske imovinu, koja je već plaćena od strane opštine, po istom modelu to sprovodi i crkva, koristite zakon o povraćaju imovine i Agenciju za restituciju ,a sve u cilju ličnog bogaćenja” , kazao je Murić.

“Nemojte plašiti ovu vlast pričom da je odgovorna pred Bogom, pred narodom i djecom ovog grada, za ono što radi. Potpuno je jasno da su odbornici Islamske zajednice prepadnuti pozitivnim rezultatima i dobrim rejtingom lokalne vlasti kod građana i da na svaki način i bez zadrške izvrću činjenice, u svrhu skupljanja jeftinih političkih poena. Pokušali su da sve kapitalne projekte koje grad realizuje prikažu kao deo predizborne kampanje, iako je aktuelna vlast na pola mandata. Po mišljenju odbornika IZ, vlast ne bi trebala da bude efikasna, i radi u korist svojih građana”, kazao je član Gradskog vijeća Fevzija Murić, istakavši jasno da je “strah odbornika opozicije potpuno jasna posljedica svih poraza pretrpljenih u dosadašnjem periodu, počev od izbora u Beogradu, preko onih u Crnoj Gori, Južnom Sandžaku…

Odbornike opozicije govor Fevzija Murića je toliko uznemirio da su se tokom značajnog dijela sjednice bavili samo ovom temom, remeteći na taj način usvojeni dnevni red.

Sjednica je nakon 5 minuta pauze nastavljena uz vidnu uznemirenost odbornika opozije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO