Sivić pred Vojvodinu: Treba nam jedan podvig (sreda, 19.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas, uoči gostovanja Vojvodini u zaostaloj utakmici drugog kola Super lige Srbije, da njegovoj ekipi treba jedan podvig.

“Veliko poštovanje prema velikom klubu Vojvodini, a isto mislim i o njihovom timu kao respektabilnom skupu dobrih individualaca. Projektovai su za grupnu fazu Lige Evropa ili Lige konferencija. Ni statistika nije uz Novi Pazar, koji u Novom Sadu ima deset poraza, nerešeno i nula pobeda. Tradicije, međutim, postoje da bi se rušile. U dobrom smo momentu”, rekao je Sivić na konferenciji za novinare.

Vojvodina je deseta na tabeli sa 12 bodova, dok je Novi Pazar na 11. mestu s bodom manje.

“Iako su se Novosađanima desile neke neplanirane stvari, to su sve momci što su sjajno igrali protiv Ajaksa. Ništa manje ne respektujem ni tim koji vodim, koji je pokazao da može dobro da igra. Mi svakog dana postepeno napredujemo. Ovo je dobra prilika da vidimo gde se trenutno nalazimo”, naveo je Sivić.

On se osvrnio na fudbal koji neguju Pazarci, uz ocenu da je legitimno i sportski tražiti pobedu u svakom meču.

“Vidi se da želimo uvek da postignemo neki gol više. S obzirom na poslednje rivale, mislim da smo uspešni u tome. Poštujemo, ne pretimo. Treba nam nešto ekstra da bismo stigli tamo gde nema je objektivno mesto. Volim što neke stvari počinju da žive u mojoj ekipi. Pojavila se strast da ne izgubimo, da svakog pobedimo. Koliko ćemo biti uspešni, pokazaće naredni mečevi”, kazao je Sivić.

“Najveći benefit u pobedi protiv Radničkog 1923 (2:0) je da nismo primili gol. Najzaslužnija su dvojica naših defanzivnih vezista (Adetunđi Rasak Adešina i Vladan Vidaković) ispred dvojice štopera (Andreja Đurića i Ognjena Mršića), koji su takođe sjajno odigrali. Ta četiri momka napravila su fantastičan posao, kao i svi ostali”, dodao je Sivić.

Vidaković: Hvala navijačima
Vezista Novopazaraca Vladan Vidaković rekao je da oba rivala žele bolji plasman na tabeli.

“Probaće da urade sve kako bi nas pobedili. Na nama je da pružimo otpor i pokušamo da se vratimo s bodovima. Sve su to dovoljno dobri igrači da naprave neki pozitivan rezultat, ali ćemo probati da ih neutrališemo”, konstatovao je Vidaković.

On je prokomentarisao i ambijent na Gradskom stadionu protiv Radničkog 1923.

“Želim da zahvalim našim navijačima. Atmosfera u Pazaru je jedinstvena za uslove u Srbiji. Bilo je veoma lepo biti na terenu”, zaključio je Vidaković.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u sredu od 19.00 na “Karađorđu”.

M. Minić

The post Sivić pred Vojvodinu: Treba nam jedan podvig (sreda, 19.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Sivić pred Vojvodinu: Treba nam jedan podvig (sreda, 19.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO