SIROTINJO, AKO VI MORATE ON NEĆE! Zukorlić dužan 128.000 dinara za vodu i komunalije!

Novi Pazar – Narodni poslanik u republičkom parlamentu i predsednik Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić već osam meseci, ne plaća vodu za svoj stan u ulici Dr.Tirše u Novom Pazaru a dužan je 128.000,00 dinara.

Dok i ona najpukija sirotinja, izmiruje svoje obaveze na vreme, krpeći kraj sa krajem, on voza najnoviji džip Mercedes AMG od 200.000€ a vodu i komunalije ne plaća.

Zukorlić, koji je preko svojih medija žestoko napadao JKP Vodovod i Kanalizaciju zbog lošeg vodosnabdevanja vodu ne plaća već osam meseci.

Narodni poslanik u republičkom parlamentu, za svoj stan u zgradama "Jedinsrtvo" ne plaća vodu i kanalizaciju, međutim, njegova druga kuća koja se vodi na Elmu Elfić izmiruje svoje obaveze na vreme tvrde naši dobroobavešteni izvori.

"Sve za kuću i lokale u ulici 7.Juli izmiruje se i plaća u dan, ali, za stan u zgradi "Jedinstvo" komunalije i voda se ne plaćaju, pa smo primorani na prinudnu naplatu, što je sramota, obzirom da se radi o Narodnom poslaniku Republike Srbije" rekao je naš izvor koji je želeo da ostane anoniman plašeći se za svoj život.

Naš izvor dalje dodaje, da se prema njemu ipak postupa pažljivo i da gradske vlasti i funkcioneri ne žele da se zameraju sa njime, da nebi bilo da ga napadaju politički i da su ih do sada zaustavljali za prinudnu naplatu.

Narodni poslanik Zukorlić, poznat po raskalašnom životu i spavanju u beogradskom hotelu "Metropol" gde se soba plaća od 150 pa do 1100€ za noć, očigledno ne želi da ispoštuje lokalno preduzeće koje je, valja se podsetiti, rešilo problem vodosnabdevanja u Novom Pazaru a za koji je problem, dotični brujao na sva zvona.

Koliko poštuje svoj grad vidi se i po divljoj gradnji iza koje se krije iza Islamske zajednice i Vakufa a do sada je zauzeo pola trga. Iako su svi mediji u Srbiji izveštavali o njegovim postupcima vlast ove zemlje ga i dalje čuva i pazi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO