Naslovna Featured Istaknuto Sin Muamera Zukorlića izazvao incident(video)

Sin Muamera Zukorlića izazvao incident(video)

8

Detaljnom analizom snimka Facebook stranica Pazar press ustanovila je jedan zanimljiv momenat.
Naime cijeli problem je nastao kada je sin Muamera Zukorlića Usame na podmukao način nasrnuo na osobu koja je sasvim mirno obavljala svoj posao protokola BNV. Usame je krvnički povukao ovog čovjeka a onda su Zukorlićeve pristalice počele kao po komandi da nasrću na mirne i pristojne radnike protokola BNV koji su ih sve vrijeme smirivali.
Ovim činom se još jednom potvrđuje da je danas bila spremljena akcija haosa i nereda u BNV zarad interesa vlasti u Srbiji. Na sreću sve se izjalovilo a Bošnjaci su još jednom pobjedili primitivizam i bahatost.
Inače, Usame Zukorlić se, lažno predstavljajući kao novinar, žalio Savjetu za štampu na izvještavanje Sandžačkih novina, no ovi događaji samo još jednom dokazuju navode našeg portala o ekscesnim ponašanjima sina lidera SPP-a.
Sandžačke novine su došla u posjed informacija koje pokazuju kako se mlađi Zukorlić ponašao još u medresantskim danima, koga je sve napadao, zbog čega i čemu je sve bio sklon i kako je na volšeban način takva osoba došla do mjesta profesora Ahlaka u Medresi. Te dokaze i svjedočenja ćemo dati na uvid javnosti kada bude zgodna prilika.

Izvor Sandžačke novine

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2432797933428934&id=100407150001369

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2432797933428934&id=100407150001369

8 KOMENTARA

  1. ZAHVALJUJE SE ALLAHU ZA OVU NEVASPITANU BITANGU,PA TI NISI U VINKLU.oTIDI TI,MOJ RODO DO KAKVOG PSIHIJATRA DA TI DA DIJAGNOZU KAKO BI SE NA VAKAT LECIO!

  2. Pojedete nam govno svi vi bando jedna, mislite silom da upadate kako vi hocete, e to vam kod nas neprolazi ulizice vuckove i šešeljove

  3. Vidis druze da su stoka, pod plastom “islama” sve hoce da resavaju silom i kako njima i šešelju pase, e ima jos normalnih Bošnjaka koji ne najedaju na zukijeve ucjene ko njegovi podanici i toboze hodže

  4. prvo ja ovde nebi ni prisao,lijepo prvo da dodje policija da legitimise lica sa akreditacijama koja su ispred jer ugrozavaju vijecnike,odna krivicne prijave onim koji su ih i na koji nacin angazovali,a vala to sto su neki kriminalci ic im ga ne fala, mi se ne bojimo Allaha samo jedan dan kad ih slazu vodje pa ih ufati tutarak mi se bojimo samo Allaha cijeli zivot a vala njih smijesno i neka se bre jednom odvoji dobar od loseg pa bilo sta bilo ,do kad ce se ovo trpet vise

  5. Evo vam bosnjaci vidite kako se ulazi u vijece kojim upravlja kijamet koaljicija.
    To je kao sto vidite jedini nacin

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version