Naslovna Vijesti „Sevap“ podelio pakete Udruženju gluvih i nagluvih

„Sevap“ podelio pakete Udruženju gluvih i nagluvih

Humanitarno udruženje „Sevap“ je povodom predstojećeg Bajrama doniralo 20 prehrambenih paketa kao i higijenska sredstva članovima Udruženja gluvih i nagluvih Novi Pazar. Humanitarke iz udruženja „Sevap“ su do sada podelile preko 2.500 paketa u toku vanrednog stanja, Uskršnjih praznika i u toku meseca Ramazana.

„Došli smo u posetu našim dragim korisnicima Udruženja gluvih i nagluvih sa željom da im na neki način ulepšamo bajramske dane.“ objasnila je za RTV Novi Pazar volonterka Udruženja „Sevap“ Vesna Antić.

Ujedno ovo je bila i prilika da se članovi okupe i druže sa volonterkama.

„Ovo je još jedan lep gest. Članice Udruženja „Sevap“ došle su kod naših članova, tačnije penzionera i obradovale ih.“, kazala je ovom prilikom Sekretarka Udruženja gluvih i nagluvih Amela Alivodić.

Udruženje ”Sevap” koje je osnovano pre dve godine sa ciljem pružanja adekvatne zdravstvene pomoći sugrađanima čije lečenje zavisi od eminentnih beogradskih stručnjaka, svoje aktivnosti proširilo je i na doniranje paketa pomoći onima kojima je to potrebno. Veliki broj paketa humanitarke ovog Udruženja podelile su zahvaljujući brojnim donatorima koji podržavaju njihov rad.

Exit mobile version