Naslovna Sandžak Novi Pazar Šemsović Veljoviću – Država da shvati problem ozbiljno

Šemsović Veljoviću – Država da shvati problem ozbiljno

3

Novi Pazar – Vlasnik uzurpiranih objekata Ćerim Šemsović izjavio je danas nakon sastanka sa Direktorom Policije Miloradom Veljovićem da “država Srbija mora da shvati ovaj problem ozbiljno” i kazao da je spreman da sa svojim radnicima  uđe u zaposednute objekte jer su kako kaže primorani da na silu odgovore silom.

 

“Jasno sam rekao i načelniku PU Novi Pazar Draganu Terziću i i njegovom pomoćniku Društincu kao i danas Direktoru Policije Miloradu Veljoviću da “sam primoran da delujem na isti način kao i oni sa akcionarima i radnicima Lipe i spremni smo da odgovorimo na silu – silom. Nećemo sada jer je mesec Ramazan, mesec posta ali čim to prođe mi ćemo gledati da ostvarimo svoja prava” rekao je Šemsović.
Kako navodi Šemsović objekti koji su uzurpirani nisu privedeni nameni kao verski objekti, ti objekti su po njegovim rečima pretvoreni u kafiće, restorane, nastrešnice što je ruglo u centru grada  i dodaje da je računao da svi objekti koji su uzurpirani i oduzeti biti privedeni nameni u duhu vere i verskih objekata.

“Ta Grmija je trebala da bude jedan veliki islamski spomenik u centru grada, nešto gde bi se ljudi slikali, čemu bi se divili ali to je pretvoreno u nastrešnice i kafiterije” zaključio je Šemsović.

3 KOMENTARA

  1. Mislio si da ti ministar sredi da za 1.200.000 eura uzmes hotel Vrbak,Pazariste,Hotel Rajcinovice,lokale u strogom centru grada,Banju i jos toga? Od toga da vracas zelenaske dugove, jel? E pa nece moci.

  2. Pod hitno ispitati privatizaciju LIPE koju je doticni kupio za mizerne para pa tek onda sve ostalo. E culi ga on da upadne sa silom da otima vakuf.Kad je doslo vreme da se on buni na sta smo spali.

Comments are closed.

Exit mobile version