ŠEMSOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Privrednici ne pomažu klub, osim gradske uprave niko nije ispoštovao dogovor!

Izgledalo je da je Novi Pazar na dobrom putu da izađe iz krize rukovođenja posle letošnje odluke Ćerima Šemsovića da postane prvi čovek kluba.

Nemoćan da pronađe način kako da anulira smetnje u funkcionisanju kluba, pre svega finansijske prirode, i bespomoćan da se rve sa raznoraznim tegobama povukao se sa mesta prvog čoveka Novog Pazara.

– Javnosti je poznato da Skupština na kojoj bi se ozvaničilo moja postavljenje na poziciju predsednika nikad nije ni održana. Onako za sebe volim da kažem da sam bio „predsednik na probi“. Umnožili su se u međuvremenu problemi, a kako više nemam energiju i mladost da se nosim sa tim preteškim tovarom, nije mi preostalo ništa drugo do da se povučem sa mesta predsednika – rekao je Šemsović. – Pre nego sam se prihvatio funkcije dogovor je bio da mi u finansijskom delu pomogne nekolicina pazarskih privrednika, jer moje mogućnosti na tom planu više nisu tako velike. Na tome sam i pravio konstrukciju poslovanja, ali osim gradske uprave i još jednog finansijera ostalih nije bilo nigde. Tražili su „dlaku u fudbalu“, a dobar deo je zahvaljujući fudbalu rešio neke značajne stvari.

U četvrtak su zbog neisplaćenih obaveza fudbaleri odlučili da na jedan dan obustave rad.

– Objasnio sam im u kakvoj smo situaciji i da treba da budu strpljivi. Nekako sam uspeo da pronađem metod da bi im se isplatila polovina plate, što je i učinjeno, a u međuvremenu su dobili i drugi deo. Opet sam dao više novca nego što je to dogovorom bilo predviđeno.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO