Naslovna Sandžak Novi Pazar Semir Dzanković najbolji predstavnik iz Novog Pazara / Video

Semir Dzanković najbolji predstavnik iz Novog Pazara / Video

Semir Džanković je dobio 5 glasova.  Pukni zoro – “Stara dobra novopazarska škola”, primetio je Milan.  “Šta će tebi trema. Ti si istureni predstavnik Novog Pazara. Otvorio si put ostalim pazarcima.

Vrhunski pevač! Sve smo po tebi nekako pravili parametre kada kažu da su iz Novog Pazara. Ti stvarno dečko, lepo pevaš”, objasnila je Ceca.  Miroslav smatra da Marina svoj glas nije dala jer je u prvom delu bio nesiguran.

Haris je takođe nagađao razloge Marininog ostanka “u podrumu”. Nju je to iznerviralo, pa je podigla stolicu da kaže Semiru šta misli o njegovom pevanju.  “Čekaj, sada samo ja nešto da kažem. Ti znaš da se ja uvek dignem na drugu tvoju pesmu, prema tome, don’t worry, be happy!”, rekla je ona.  I Miroslav se prvo spustio, pa podigao kako bi podržao Marinu, ali mu se u tom procesu polomilo crveno dugme.

Haris je potom zamolio Milana: “Gospodine voditelju, možete li zamoliti određene članove žirija da upozorite gde se nalaze. Da nije ovo besplatno vozanje u luna parku u liftovima i tako dalje”.

Sve još miriše na nju – Semirova ćerka je utrčala na scenu i zagrlila ga.  “Fenomenalna kontrola, energija, sve… Neću o tome, daleko ćeš ti da doguraš”, rekao je Miroslav. “Nego, ovi iz Sarajeva, što su napravili instituciju od sarajevskog ćevapa, treba da dođu malo kod tebe, da vide šta je pravi ćevap”, našalio se Miroslav.  Semir ga je podržao. Semir je i ispunio obećanje, pa je poneo i mantije iz Novog Pazara!

Uskoro video:

Exit mobile version